sniq
|
|
sniq | Date: Friday, 2008-09-05, 6:44 PM | Message # 1 |
 Major
Group: Moderators
Status: Offline
| Nick: sniq Nume: alex Varsta: 14 Steam: nu Server: da IM: ale_xz_nike Motiv: Joc cs de mult timp am avut steam .. dar ce sa t faci cu uni ratati X( si mas simti foarte bene in xXx Harta Preferata: d2 , nuke , inferno , train , cbble Arma Preferata: m4a1 , ak47 , Awp , Deagle Experienta in alte clanuri?: da
|
|
|
|
e[X]yT | Date: Friday, 2008-09-05, 6:46 PM | Message # 2 |
![e[X]yT](/avatar/73/8927-882280.jpg) Colonel
Group: Administrators
| GL & hF !!!
|
|
|
|
CopiLu | Date: Saturday, 2008-09-06, 0:03 AM | Message # 3 |
 Private
Group: Users
| stripere..faci o mare greseala cand il bagi pe asta in clan;)...azi 5 septembrie 2008 ora 22:35 jucatorul q nick 'sniq'..kre recent a intrat in clan POSEDA CODURI...dak iei si jucatori deastia in clan..bafta..numa intru ;)...qm adik sa fie departe si sa dea un hs prin zid si sa ma lase pe mn q 20 hp..si eram la distanta de al meu(cel kre a luat hs) de o gramada de distanta..asta nu se poate numi bulan..am mai zis..dak il iei in clan..eu ies..;)..am uitat sa zik..eram in slow;)
Message edited by CopiLu - Saturday, 2008-09-06, 0:22 AM |
|
|
|
sniq | Date: Saturday, 2008-09-06, 0:10 AM | Message # 4 |
 Major
| mdea frate dak tu esti BUT eu n`am ce sati fac faci ce vrei , crezi ce vrei...
|
|
|
|
CopiLu | Date: Saturday, 2008-09-06, 0:23 AM | Message # 5 |
 Private
| ma u ma lasi q k sunt eu but...k nu scrie din o noapte in alta PeRRy pe tine..deci concluzia mea remane aceiasi..;)
|
|
|
|
sniq | Date: Saturday, 2008-09-06, 0:24 AM | Message # 6 |
 Major
| Aha eu tiam mai zis tie ca esti "BUT" Si Strip A vezut cum joc nu degeaba ma luat in CLN .. Asta e parerea mea
|
|
|
|
CopiLu | Date: Saturday, 2008-09-06, 0:29 AM | Message # 7 |
 Private
| ma..lasama q astea..deci concluzia mea qm am mai zis e aceiasi..;)..dak sunt jucatori cxe folosesc cheat'uri k tn in clan..nu ma tine nimeni in lanturi qm mia zis strip mai de mult..;)..dak lui i se pare k eu sunt un mincinos..asta e..inseamna k nu ma acomodez...esti abea de 2 zile in clan si deja te crezi zeu./..decizia ii apartine lu striperu;)
|
|
|
|
sniq | Date: Saturday, 2008-09-06, 0:31 AM | Message # 8 |
 Major
| mah Eu tiam zis Facem 1 vs 1 Un admin dupa xXx-pgl.trafinnet.ro Sa stea spect Si sa vada Sa faca Poze si sa-si dea cu parerea dak am cod.... asta e ESTI "BUT" Pt mine n`am ce sati fac..
|
|
|
|
CopiLu | Date: Saturday, 2008-09-06, 0:36 AM | Message # 9 |
 Private
| hehe aq dai in spate ha ? ..atunci nu stiu dak vei avea coade..da aq iti spun eu..k stiu qm joaca un codat;)..deci nu INSEAMNA NIMICA DAK FACEM MECIU'L..DA DAK TE INCALZESTE PE TINE IL FAC Q PLACERE ... EU NICIODATA NU REFUZ O PROVOCARE
|
|
|
|
sniq | Date: Saturday, 2008-09-06, 0:40 AM | Message # 10 |
 Major
| mah ..X( n`am ce sa zic de tn.. esti "n00b" Dak tu stai chiar dupa colt.. Eu trageam ca erati 2.. ala a luat hs tu ai mai ramas cu 20 hp.. degi asta a fost NOROC... Nu zi ca nu "EXISTA" Dar unu e mai bun unu e mai .... Deci concluzia mea e Ca Tu degeaba t crezi bun dak nu sti cum sa faci sa nu Mai pierzi asa mult HP =)) asta E "n00B"
|
|
|
|
CopiLu | Date: Saturday, 2008-09-06, 0:43 AM | Message # 11 |
 Private
| 1 ) eu eram app de scarita..asa k puteai sami faci q mana de la colt... 2 ) numa ma face noob k nam folosit cuvinte de acest gen 3 ) u nu iesisei de pe lung k sa ma vezi
Message edited by CopiLu - Saturday, 2008-09-06, 0:47 AM |
|
|
|
sniq | Date: Saturday, 2008-09-06, 0:47 AM | Message # 12 |
 Major
| eu zic sa nu mai vb noi 2 aici sa vb p mess.. 1.Nu Eu sunt devina ca stateai aproape de colt... 2.Eu am tras acolo asa la misto 30 de Gl.. nu ca am vrut sa t iau am vrut sa fac galagie.. 3.Tu cu ala ati stat unu langa altu.. Degi "pff" aman 2.. !!!FINIHS!!!
|
|
|
|
CopiLu | Date: Saturday, 2008-09-06, 0:52 AM | Message # 13 |
 Private
| looool aq incerci sa bagi 'strambe'....eu eram app de scarita in timp ce cooekipieru meu era la cutii x1 cand am vaz k ia zburat capu..apoi a inceput sami scada hp pana la 20..ma uitam in toate directiile..da de nicaieri veneam gloantele...deci..schh:-@:-@..;)..qm dq sa fii dupa colt..sal omori pe ala de sus..dupa cutii si sa tragi asa la bulan..u ai bulan in fiecare runda?
|
|
|
|
sniq | Date: Saturday, 2008-09-06, 0:54 AM | Message # 14 |
 Major
| Tu erai La Colt ala la cuti....Asa zici knd eu team vazut tu cu ala erati al scari.. X( si stateati unu loanga altu man... oriqm ai fost RESPINs din oFT.. pt ca erai BOT... asa ca taci nu mai baga strambe dalea. de prost gust..X( Added (2008-09-06, 0:54 Am) --------------------------------------------- oriqm dak ai avea dovada ca tiam luat hp prin zid eu da tiam luat pt ca te vazusem si oricine ar trage nu numai eu asa ca bagi strambe de la tn .. Oriqm parerea mea despre tn esti gelos p aia mai buni ca Tn ;))
|
|
|
|
CopiLu | Date: Saturday, 2008-09-06, 0:57 AM | Message # 15 |
 Private
| ehehe..b00t mai esti...pe mess imi zici aq k eram unu langa altu la cutii..si k iai dat hs lu ala si eu team omorat pe mn..maine poate dau si ce am vb pe mess...bye'bye
|
|
|
|