wow poi... let`s begin... 1) Sniq ... esti 1 saptamana in probe 2) copilu... chestia asta trebuia sa imi spui mie pe messenger... nu pe forum 3) nu pui niciodata conditii "dak intra ala nu mai intri yo" [dak vrei sa intri , dai probe , si intri , dak nu suporti pe careva...ghinion] 4) exista sectiunea reclamatii .. pe care scrie no post.. as dorii sa o folositi;)
[color=red] gata ma calmati-va ... cine foloseste coduri(sau are asa ceva in calc) este dat afara din clan AUTOMAT ... read the rules sal . I don`t play with my enemies, I crush them ! Like a shadow in the wind, dpS is comin' for you ! dpS execute all one by one !
pff...striperule..ultimu meu post aici..da logik k dak ala intra q coade eu nu ma intru..dak ai vrea sa intri intr'un clan si un membru de acolo e codat..ai mai dorii sa intri?
Din cate imi aduc aminte.. ieri la probe si eu am luat un HS f ciudat de la sniq asta.. faceam camp si el venea de la scarita a iesit direct de la distanta mare pe cap ceea ce mi se pare imposibil.. aproape nu ma vedeam. Am spus ca ar avea ceva au mai comentat cativa dar nu s'au luat masuri. Sry sniq daca te confund dar cred ca tu erai